Kunstroute bij Schut papier

//Kunstroute bij Schut papier

Kunstroute bij Schut papier

Tijdens de Kunstroute Renkum 2018 was de stichting papiergeschiedenis weer vertegenwoordigd op het terrein van Schut papier. Naast de kraam waar Schut papier zijn papier verkocht vormden we een mooi contrast. Oud en nieuw leuk bij elkaar. Naast het traditionele papierscheppen waren er foto’s uit het verleden van de papierindustrie en vertoonden we video’s vanuit het verleden van het dorp Heelsum en van Schut papier

Dit jaar werdt er voor het papierscheppen pulp gebruikt van de firma Schut papier waarin deels jeans vezels gebruikt waren.

By |2018-06-12T21:37:19+00:00juni 5th, 2018|Evenementen|0 Comments

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.