De toekomst van het papiermuseum

Door alle betrokkenen ( de initiatiefnemers Kees van Dongen, Hans Bregman, de stichting papiergeschiedenis Renkum, de vele vrijwilligers onder leiding van Marja Schippers, vrienden van het papiermuseum, gemeente Renkum, Smurfit Kappa Parenco, Schut papier, John Bartels van de partij Renkumse Dorpen)  wordt hard gewerkt aan een definitieve toekomst van het papiermuseum. Naast het onderzoeken van de mogelijkheden voor subsidie wordt er ook hard gewerkt aan een nieuwe inrichting en komen contacten met andere organisaties en scholen steeds meer tot stand.

Een goede doorstart van het museum is afhankelijk van vrijwilligers. Naast vrijwilligers die tijdens de openingsdagen assistentie willen verrichten zijn we mede opzoek naar een eigen bestuur voor het papiermuseum. Mensen die het een het als een uitdaging zien om zich in te zetten om van een tijdelijk museum een definitief museum te maken die naast het normale museum wezen het papiermuseum kunnen laten fungeren als een opleiding/training en ontmoetingsplaats met als overeenkomst papier.

Mocht U zich hierin herkennen neem dan contact op met ons en we zullen u met plezier en enthousiasme te woord staan en gezamenlijk zoeken naar de mogelijkheden. Contact opnemen kunt u via het contactformulier Hier